Caixa Enginyers, quan una altra manera d'entendre les finances és possible

L'entitat de crèdit i serveis financers i asseguradors proposa un model de banca cooperativa en què els seus socis i sòcies, de tot el territori espanyol, són alhora clients i propietaris de l'entitat. Caixa Enginyers aposta per una forma diferent de fer i entendre les finances.

Caja de Ingenieros

Caja de Ingenieros

3
Es llegeix en minuts

En un moment en què el sistema financer global afronta grans reptes, Caixa Enginyers es presenta com un model alternatiu. L'Entitat Cooperativa fundada el 1967, treballa des de fa més de 55 anys per tenir cura de la salut financera de tots els seus socis i sòcies, i per generar un impacte positiu en el planeta i a la societat.

Mantenint-se ferm en els seus sòlids valors (excel·lència, enginy, integritat, claredat i passió), el Grup Caixa Enginyers continua actualment donant resposta als nous reptes que afronta la societat, amb un únic objectiu: la satisfacció dels seus 213.000 socis i sòcies.

Caixa Enginyers està fermament compromesa amb el foment de l'educació financera, posant en relleu la importància d'adquirir coneixements financers que permeten millorar la qualitat de vida de la societat en general. La inclusió financera també és una prioritat per a l’entitat. Sota el seu propòsit “Humanitzem les teves finances”, Caixa Enginyers reflecteix la seva essència, sempre centrada en les persones, la força de la unió i el tracte proper.

Construint un futur més social i cooperatiu

L'objectiu del Pla Estratègic 2026 “Transforma”, ambiciona posicionar Caixa Enginyers com a referent en banca cooperativa. Per això, compta amb una àmplia gamma de productes i serveis financers i asseguradors, i una atenció personalitzada i propera, sense oblidar l'impacte positiu en la societat i el planeta, gràcies als criteris ASG (Ambientals, Socials i de Governança) i als seus productes ISR.

Compromís amb la sostenibilitat

La sostenibilitat és un dels eixos vertebradors del Grup, visible en tots els àmbits d’actuació més enllà dels projectes de Responsabilitat Social Corporativa. En aquest sentit, a més de ser una entitat neutra en carboni o estar adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides, compta amb una innovadora oferta de productes i serveis responsables, com el CdE ODS Impact ISR, FI, el primer fons d'una gestora nacional en què els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i el seu mesurament determinen la política d'inversió de fons.

Un dels principals focus és fomentar accions per promoure la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, oferint als socis i sòcies serveis com “Impacte Ambiental”, que proporciona informació sobre la petjada de carboni i la petjada hídrica que generen les transaccions, consums i compres dels seus socis i sòcies.

Atenció i assessorament personalitzat

Caixa Enginyers demostra el seu compromís mitjançant un tracte personalitzat amb els seus socis i sòcies. Actualment, és una entitat que continua obrint oficines a tot Espanya. Compta amb 33 oficines repartides per tot el territori nacional. L'atenció presencial està reforçada per la seva aposta multicanal, a través dels canals digitals BancaONLINE, BancaMOBILE, BancaTELEFÒNICA, canal WhatsApp i web.

En la seva aposta per la inclusió financera i el tracte proper i personalitzat, el mes de febrer passat Caixa Enginyers va resultar adjudicatària del concurs públic de la Generalitat de Catalunya engegant #CEApropa, un nou servei d'oficina bancària mòbil, amb caixer automàtic, que donarà servei a més de 237.000 persones, residents a 313 municipis catalans que no compten amb oficines bancàries, i que s'han de desplaçar per cobrir les seves necessitats financeres.

"Aquest anunci no és per a tu"

 La nova campanya de l'Entitat mostra aquesta forma diferent d'entendre les finances, mostrant que és possible humanitzar-les i canviar el món des del sector financer, deixant clar que els socis i sòcies de Caixa Enginyers veuen i entenen el món i les finances de manera diferent; però especialment d'una forma humana, per la qual cosa opten per un model cooperatiu, que està compromès amb la societat i el planeta.