Granier invertirà 5 milions a renovar 270 botigues i seguir creixent

A1-166689712.jpg

A1-166689712.jpg / MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Una vegada consolidat un volum de negoci del voltant de 50 milions d’euros, Granier vol continuar evolucionant. I la primera palanca activada ha sigut transformar la seva estètica. És a dir, passar del negre que predomina actualment als seus locals a tenir cadires de vímet, decoració rústica i un imperant color fusta més en línia amb el que es porta avui al mercat. "Per abordar la següent etapa de desenvolupament, considerem prioritari aquesta renovació, en línia amb l’evolució dels gustos dels nostres clients", va sintetitzar ahir en un comunicat el conseller delegat de la cadena de forns de pa, Juan Pedro Conde. El pla és invertir 5 milions d’euros perquè comencin a lluir així els 270 establiments propis que tenen repartits per Espanya. I, en paral·lel, obrir fins a 30 nous punts de venda en els pròxims dos anys i mig.

El procés de renovació, que ja s’ha posat en marxa amb les noves botigues que ha obert l’empresa aquest any, es plasmarà en la transformació de 80 establiments en el que queda del 2024, i la idea és continuar avançant de manera que el 2026 estiguin tots reformats.

Això pel que fa a les seves fleques pròpies, però la cadena també afirma haver arribat a acords amb diverses entitats bancàries perquè els seus franquiciats accedeixin a crèdits o préstecs amb condicions més còmodes de l’habitual per animar-los a portar a terme la reforma dels seus negocis. "Aquest projecte és estratègic per a Granier", justifica Conde.

Notícies relacionades

Plans per continuar creixent

La intenció de continuar creixent es manté immutable. Segons el comunicat, a més de renovar les botigues per "oferir un millor servei al consumidor", la companyia continua tenint el focus posat en els seus "plans de creixement". A Espanya, l’estratègia és obrir mínim 10 botigues el 2024, 10 més el 2025 i encara 10 més el 2026.

Temes:

Focus