La segona fase del perte agroalimentari començarà a rodar a l’agost

El ministro Jordi Hereu y Josep Ametller (ambos en el centro), en una visita a los terrenos donde se construirá el Agroparque

El ministro Jordi Hereu y Josep Ametller (ambos en el centro), en una visita a los terrenos donde se construirá el Agroparque / Moncloa

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

La segona fase del perte agroalimentari ja està encarrilada i començarà a rodar a l’agost. Almenys, el pla és que sigui el mes que ve que es publiqui l’ordre de bases i la convocatòria per sol·licitar part dels 100 milions d’euros que es proposa repartir aquest paquet d’ajudes. Així ho va anunciar el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, en una visita a les instal·lacions del grup Ametller Origen, un dels beneficiaris del primer paquet d’ajudes.

Notícies relacionades

En conjunt, aquest programa es concep com una manera de reforçar el desenvolupament de la cadena agroalimentària i adaptar-la als requeriments mediambientals i tecnològics actuals. En una primera fase, aquest perte va repartir 182 milions d’euros entre unes 225 empreses, entre les quals figura la companyia que van fundar els germans Ametller.

"Amb aquest perte, el Ministeri d’Indústria i Turisme pretén fomentar l’ús de qualitat del sector agroalimentari, sobretot al medi rural, on el teixit empresarial agroalimentari té més presència", precisa aquest departament en un comunicat.