Liquidació

Party Fiesta tanca arrossegada pels deutes, els costos i la competència

La cadena de disfresses i productes de decoració abaixarà la persiana de les seves 33 botigues i acomiadarà unes 140 persones

Party Fiesta tanca arrossegada pels deutes, els costos i la competència
1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Tot semblava indicar que hi havia llum al final del túnel, però, finalment, la cadena barcelonina Party Fiesta acabarà abaixant la persiana per sempre. La companyia va estar al límit de la liquidació fa uns mesos, però un grup d’empresaris va decidir comprar-la i tractar de reflotar aquesta emblemàtica cadena de venda de disfresses i articles de decoració. No obstant, a jutjar per com acaba aquesta història, el forat devia ser molt més greu del que calculaven. Els nous amos han presentat un segon concurs de creditors i han sol·licitat al jutge la liquidació de la companyia.

Això significa abaixar la persiana d’una trentena de botigues repartides per tot el territori i que unes 140 persones es quedin sense feina. En les últimes setmanes, la companyia hauria intentat arribar a un acord amb la plantilla, però la negociació ha acabat sense acord, cosa que significa tirar cap endavant l’expedient de regulació d’ocupació (ero) amb les condicions bàsiques.

Notícies relacionades

Diversos motius de tancament

Segons una font propera al procediment, els motius que han forçat el tancament han sigut diversos. El primer, i més important, que Party Fiesta competeix en el mercat dels basars, així que cal sumar molt valor afegit a la proposta per convèncer un públic cada vegada més inclinat a la comoditat i a l’estalvi. Un altre motiu és que les botigues estan situades en carrers principals i centres comercials, cosa que encareix els costos immobiliaris.

Temes:

Sumar