Balanç

Cellnex factura 1.921 milions aquest primer semestre, un 7,1% més

Cellnex factura 1.921 milions aquest primer semestre, un 7,1% més
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cellnex va tancar el primer semestre amb una facturació de 1.921 milions, un increment del 7,1% en comparació amb el mateix període de l’any passat, mentre que ha avançat que podria considerar una distribució de dividends o recompra d’accions anticipada, subjecta al palanquejament i qualificació creditícia després de vendre els seus actius a Àustria.

En un comunicat que va ser remès ahir a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l’empresa explica que el resultat brut d’explotació (ebitda) ajustat va ser de 1.578 milions, un 5,9% més que els sis primers mesos del 2023.

Notícies relacionades

A més, la companyia va registrar pèrdues netes de 418 milions fins al juny, més del doble (+113,2%) que un any abans, per la classificació dels seus actius a Àustria com a mantinguts per a la venda, ja que la companyia està en negociacions avançades després de rebre ofertes vinculants.

Del total de pèrdues, 265 milions procedeixen del deteriorament comptable dels actius en relació amb la diferència entre el preu de compra i el potencial preu de venda, i de les amortitzacions més elevades i costos financers. El conseller delegat de Cellnex, Marco Patuano, va dir que els indicadors orgànics clau reflecteixen un "sòlid" primer semestre, "en línia" amb els objectius marcats. Va afegir que la companyia està avançant "a bon ritme" en el seu nou pla estratègic.

Temes:

Cellnex