Transacció

Cellnex ven el seu negoci a Àustria, valorat en 803 milions

Cellnex ven  el seu negoci  a Àustria, valorat en  803 milions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Operació sortida. Cellnex ha arribat a un acord per vendre la seva filial austríaca, On Tower Austria, valorada en 803 milions d’euros, segons va informar la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La companyia de torres de telecomunicacions ha segellat un acord amb un consorci de fons format per Vauban, EDF Invest i MEAG. L’acord preveu un pagament incondicional diferit de 272 milions d’euros el desembre del 2028. "El tancament d’aquesta transacció està subjecte a les aprovacions regulatòries habituals", afegeix la firma de Marco Patuano en el seu comunicat remès ahir al supervisor borsari.

83 milions d’ingressos

En la mateixa nota, la companyia també afegeix que aquesta cartera d’actius que ara canviarà de mans va generar 83 milions d’euros d’ingressos i 39 milions de resultat brut d’explotació després dels arrendaments (ebitda) de l’últim any fiscal (2023).

Notícies relacionades

L’operació, que es trobava ben encarrilada fa setmanes, d’acord amb la informació proporcionada per la companyia en la presentació dels seus resultats semestrals, forma part del seu pla de desinversions.

Les vendes de Cellnex van dirigides a reduir el deute i aconseguir i mantenir el grau d’inversió de les agències de qualificació de risc.

Temes:

Cellnex Àustria