Relleu

Sergi Biosca, nomenat nou conseller delegat de Seidor

L’exdirectiu d’NTT Data haurà d’impulsar el negoci de la consultora tecnològica després de l’entrada de Carlyle al capital

Sergi Biosca, nomenat nou conseller delegat de Seidor
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergi Biosca Arpa ha sigut nomenat conseller delegat de la consultora tecnològica Seidor. L’objectiu del fitxatge és reforçar l’equip directiu i impulsar la seva estratègia per ser referent global en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), sota la presidència executiva de Josep Benito, que continua al capdavant de la companyia després de l’entrada de Carlyle al capital amb el 60%.

Notícies relacionades

Biosca aporta una àmplia experiència en el sector de la consultoria tecnològica, acumulada al llarg de més de 25 anys en posicions de lideratge en companyies líders del sector i participant en alguns dels projectes més rellevants de l’àmbit TI. Enginyer de Telecomunicacions, fins al seu recent nomenament a Seidor, Biosca ha ocupat la posició de responsable del Negoci a Europa i CEO d’NTT DATA a Espanya. En els dos rols, Biosca ha liderat el creixement de la consultora convertint-la en un referent del sector tecnològic. Així mateix, prèviament, va ocupar, a Everis, diverses posicions de rellevància vinculades als sectors de les telecomunicacions i les administracions públiques, contribuint a l’expansió de la firma a Europa i Llatinoamèrica.

El nomenament coincideix amb l’entrada de Carlyle, una de les principals firmes globals d’inversió, en l’accionariat de Seidor, que mantindrà la seu social a Vic (Osona). A l’espera de l’aprovació final per part de la CNMC, l’operació remarca l’ambició de Seidor de consolidar-se com una de les principals consultores tecnològiques a nivell mundial.

Temes:

TIC