Noves economies

La BNEW tindrà un 25% més de participants i el triple de ‘start-ups’

El fòrum organitzat pel Consorci de la Zona Franca espera rebre 15.000 assistents en la seva cinquena edició, la setmana vinent

La BNEW tindrà un 25% més de participants i el triple de ‘start-ups’
1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha obert ja les portes del recinte on s’exhibirà la cinquena Barcelona New Economy Week (BNEW). Senyal que la funció està a punt de començar. Seran, com cada any, quatre dies, del 7 al 10 d’octubre, dedicats a reflexionar, discutir, debatre i també arribar a acords relacionats amb les noves economies, i és aquest l’únic esdeveniment (que ells sàpiguen) que ho fa barrejant diversos sectors. Aquesta és la seva proposta diferencial, a més del format híbrid: la trobada es posa en escena fent servir el format del plató de televisió, al qual es pot assistir com a públic en directe o bé connectar-se a l’emissió des de casa o l’oficina.

Notícies relacionades

De fet, aquest fòrum i punt de reunió de molts dels sectors sobre els quals impacta directament la febre de les noves tecnologies va néixer com a esdeveniment digital l’any de la pandèmia, i a poc a poc ha anat revertint el format fins al punt que aquest any esperen un 70% d’assistència presencial i només un 30% online. Entre els dos canals preveuen congregar unes 15.000 persones, cosa que suposa elevar un 25% la participació de l’any passat.

"Els professionals que hi participen són d’altíssim nivell en les seves empreses, amb capacitat de decisió", va emfatitzar el delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, ahir en la presentació de l’esdeveniment. "Venir a la BNEW implica canvis, actualitzacions i millores en el funcionament de les seves empreses", va reivindicar.