Videojocs

Els creadors del ‘Candy Crush’ planegen 47 acomiadaments a Barcelona

Els creadors del ‘Candy Crush’ planegen 47 acomiadaments a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

L’empresa de videojocs King, productora del famós Candy Crush, està negociant un expedient de regulació d’ocupació per acomiadar 47 persones de les seves oficines a Barcelona. Des de la CGT atribueixen els cessaments a un dany col·lateral arran de l’adquisició del grup Activision Blizzard King per part de Microsoft.

La companyia va registrar l’expedient davant l’autoritat laboral competent el 30 de setembre passat, segons van confirmar fonts del Departament de Treball, i mitjançant aquest expedient pretén retallar el 7% de la seva plantilla a Espanya. "Això s’afegeix a un incessant degoteig d’acomiadaments", va denunciar la CGT en un comunicat.

Notícies relacionades

Candy Crush és un dels videojocs per a telèfon mòbil més venuts dels últims anys. Llançat l’abril del 2012, una dècada després havia generat 20.000 milions de dòlars d’ingressos. A Barcelona tenen la seu ubicada al 22@, en un edifici de 6.700 metres quadrats on treballen 650 persones.

Els acomiadaments a King, una vegada es concretin, s’afegiran als 3.706 treballadors afectats per acomiadaments col·lectius aquest any a Catalunya, segons Treball.

Temes:

Barcelona Arran