Vivenda

L’Executiu aprova avui 200 milions més per al Bo Lloguer Jove

L’Executiu aprova avui 200 milions més per al Bo Lloguer Jove
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ministra d’Habitatge i Agenda Urbana, Isabel Rodríguez, va anunciar ahir que portarà al Consell de Ministres de demà la nova convocatòria del Bo Lloguer Jove, dotada amb 200 milions d’euros.

Rodríguez, en declaracions a TVE recollides per Europa Press, va expressar la seva "comprensió" davant la manifestació de diumenge pel dret a la vivenda, protagonitzada majoritàriament per joves. "A aquests joves hem dirigit ajudes com aquests 200 milions d’euros, que aquesta setmana portarem al Consell de Ministres perquè puguin ser executats per les comunitats autònomes, a les quals els he demanat més celeritat i millor gestió d’aquests", va dir la ministra.

Notícies relacionades

Oposició de Sumar

Sumar porta el seu enfrontament amb el PSOE en matèria de vivenda al Consell de Ministres, on els seus dirigents presentaran objeccions al bo del lloguer. En l’espai de Yolanda Díaz es desmarquen d’aquesta proposta un dia després de la manifestació per la vivenda digna que va recórrer els carrers de Madrid i que, afirmen, "ha marcat un punt d’inflexió".