Caixa Enginyers fitxa com a soci institucional de la Cambra de Comerç

És la segona entitat que se suma a aquesta figura creada per buscar nexes amb empreses

Caixa Enginyers fitxa com a soci institucional de la Cambra de Comerç
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nou fitxatge en la Cambra de Comerç de Barcelona. Caixa Enginyers s’ha incorporat a la institució presidida per Josep Santacreu com a nou soci institucional. Aquesta entitat financera és la segona firma que se suma a aquesta nova figura creada per establir aliances amb les empreses de diferents sectors i impulsar projectes conjunts. Ibercaja va ser la primera fa unes setmanes.

Notícies relacionades

La firma de la incorporació es va portar ahir a terme mitjançant un acte amb Santacreu i el director general de Caixa Enginyers, Joan Cavallé. Des de la Cambra es promou l’arribada de més empreses "amb la voluntat de teixir una xarxa de socis representatius dels diferents sectors".

Santacreu, que va celebrar l’acord amb aquesta entitat financera, va destacar que amb aquest conveni "es reforcen els socis institucionals" i la presència territorial. Cavallé, per la seva banda, va assegurar que aquesta col·laboració "va més enllà d’un component purament financer", ja que representa "la voluntat de construir nous projectes de futur que impulsin la sostenibilitat i el creixement de la comunitat empresarial".