El benestar dels empleats, una inversió per a les empreses

La satisfacció del treballador és clau per a la productivitat i la retenció de talent. DKV ofereix assegurances col·lectives de salut dissenyades per impulsar tant la qualitat de vida dels empleats com l'èxit de les seves companyies

Les assegurances col·lectives sumen, a més, beneficis fiscals, ja que solen estar exemptes de tributació.

Les assegurances col·lectives sumen, a més, beneficis fiscals, ja que solen estar exemptes de tributació.

2
Es llegeix en minuts

Un dels grans desafiaments a què s'enfronten les empreses és aconseguir atraure i retenir els millors professionals; els professionals valoren cada vegada més aquests incentius extra que se sumen a la nòmina i demostren el compromís de la companyia amb el seu desenvolupament i benestar. És un dels casos de benefici comú en l'àmbit laboral i productiu.

Però, ¿i com es pot assolir aquest benefici comú? Doncs amb diverses fórmules. Tot i que, en general, una assegurança de salut col·lectiva és una de les propostes més apreciades pels treballadors. I així ho confirma l'asseguradora DKV, perquè aquest complement aporta estabilitat, seguretat i reconeixement a la majoria de treballadors.

La firma alemanya, referència en el sector d'assegurances, proposa cobertures que van més enllà de les necessitats bàsiques i inclouen, per exemple, atenció hospitalària, serveis preventius i accés a telemedicina.

Millora del clima laboral

Un entorn de treball positiu afavoreix la motivació i la productivitat. Els empleats que senten que la seva empresa té cura del benestar tendeixen a estar més compromesos. DKV ofereix solucions que no només milloren la salut física dels treballadors, sinó també el seu estat emocional, creant un clima laboral més harmònic i productiu.

Solucions adaptades

L'oferta de DKV s'adapta a les particularitats de cada empresa, brindant flexibilitat en les modalitats de contractació, ja sigui subscripció obligatòria, cofinançament o retribució flexible. Amb la plataforma DKV Gestiona, les empreses poden accedir en temps real a les pòlisses dels empleats, gestionar altes i baixes, i fer modificacions fàcilment, reduint així la càrrega administrativa.

A cop de clic

Les assegurances col·lectives que ofereix la firma alemanya ajuden a reduir l'absentisme mitjançant un enfocament preventiu que inclou programes de salut i la possibilitat d'accedir a serveis mèdics a través d'eines digitals com “Quiero Cuidarme Más”.

Aquesta plataforma en línia permet als empleats gestionar la seva salut de forma ràpida i proactiva, sense necessitat de desplaçar-se, cosa que disminueix l'estrès i contribueix a reduir les absències per problemes de salut.

Innovació digital

L'aposta de DKV per la digitalització reforça el compromís amb la salut dels empleats. Eines com “Quiero Cuidarme Más” permeten realitzar consultes mèdiques en línia, accedir a programes de benestar i gestionar autoritzacions i reemborsaments des d'una app.

Es facilita així la vida dels empleats, que poden cuidar la salut sense necessitat de desplaçar-se, estalviant temps i augmentant l'eficiència en l'ús dels serveis sanitaris.

Beneficis fiscals

Un altre dels beneficis associats a les assegurances col·lectives està en l'àmbit fiscal. En molts casos, les primes estan exemptes d'impostos per als empleats, cosa que genera un estalvi significatiu. A més a més, comptar amb una assegurança col·lectiva projecta una imatge corporativa responsable, cosa que reforça la reputació de l'empresa.

DKV es posiciona com un soci estratègic ideal per a aquelles empreses que busquen prosperar en un mercat competitiu, assegurant no només la salut dels seus empleats, sinó també impulsant l'èxit de l'organització en conjunt.