Moda

Nude Project inaugura una botiga llibreria a La Roca Village

La nueva tienda de Nude Project en La Roca Village

La nueva tienda de Nude Project en La Roca Village / Nude Project

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

"Per primera vegada es veu que [Nude Project] no és un nen. És un jove evolucionat, que s’està trobant a si mateix, i que està començant a llegir, pel que sembla". Bruno Casanovas fa broma, feliç com està a l’observar per primera vegada el resultat final d’un projecte que ha estat diversos mesos en construcció. Quan, a principis d’any, ell i el seu soci Alex Benlloch van rebre els mitjans de comunicació a la seva seu del barri del Poblenou de Barcelona per fer balanç del 2023, van explicar que l’experiment d’obrir una pop-up store [un punt de venda temporal] a La Roca Village havia funcionat tan bé que ja negociaven convertir-lo en un establiment permanent. Nou mesos després, aquell projecte s’ha convertit en realitat amb la inauguració del que han anomenat La Nude Library.

Es tracta d’una botiga d’uns 100 metres quadrats en aquest complex comercial conegut per l’oferta outlet de tota mena de marques de luxe. Allà, com en les altres set botigues que té repartides Nudes Project per Espanya, Portugal i Itàlia, vendran roba i complements, no llibres, però han decidit caracteritzar el lloc com si fos una llibreria per donar una identitat única a l’establiment.

Nova fase

"Cada botiga té la seva raó de ser", contextualitza Casanovas, que recorda que l’empresa continua bevent majoritàriament de la venda online. Els fundadors de Nude Project també comencen amb aquesta obertura una nova fase en l’evolució de la companyia.

Notícies relacionades

En números, la companyia manté el camí de creixement i preveu haver augmentat el seu volum d’ingressos un 40% quan acabi l’any.

La seva pròxima gran obertura serà a Amsterdam, on també van començar amb una pop-up store que va aconseguir gran èxit. Una vegada obri oficialment les seves portes, serà la botiga més gran d’aquesta marca al món.