Alimentació
Casa Tarradellas inverteix 25 milions en un segon molí a Vic
Casa Tarradellas ha invertit 25 milions d’euros en la construcció del seu segon molí propi a Vic (Barcelona). La nova instal·lació permet moldre 12,5 milions de tones de blat i, juntament amb el primer, inaugurat el 2010, amplia la seva capacitat de moldre fins a les 30 tones de blat per hora, cereal que utilitza per fabricar pizzes i masses fresques. L’objectiu és ser la segona baula de la fabricació dels seus productes, després de rebre el blat de 200 agricultors de la zona, "ens assegurem una part de la producció amb una traçabilitat i control de qualitat totalment supervisat", va explicar Joan Clotet, gerent de la unitat panificadora i alimentària del grup.
El nou molí, construït per la companyia suïssa Buhler, té 1.800 metres quadrats de superfície i fa tot el procés des de la neteja del blat fins a la recepció i ajust de la barreja de farina específica per a cada producte i el seu emmagatzematge. El volum de negoci de la companyia va arribar als 1.378 milions d’euros el 2023, un 18% més que l’any anterior.
- Literatura catalana Jordi Nopca: «Tenir un fill és com ficar l’extrema dreta a casa»
- Sector immobiliari ¿Qui és el propietari de la Casa Orsola?
- L’acudit s’explica sol
- ¿Ets classe mitjana-alta el 2025? Aquest hauria de ser el teu salari mínim
- Regressió costanera Els enginyers avisen que no es podran salvar totes les platges davant el canvi climàtic
- Escenaris de pel·lícula La Barcelona de cine d’Eduardo Mendoza
- A les xarxes socials Les vaixelles virals que no es trenquen
- Barcelona singular La Magòria, una joia d’estació ignorada
- RESTAURACiÓ Sant Valentí a foc lent, celebra’l amb una vetllada gastronòmica
- Bellesa natural Una porta oberta a les entranyes de Montserrat