L’escola comença el 9, i les classes de batxillerat i FP, el 12

Aula de I5 en una escuela catalana, el curso pasado.

Aula de I5 en una escuela catalana, el curso pasado.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns, 9 de setembre del 2024. Inici de les classe en educació infantil (0-3 anys) en escoles rurals i escoles bressol de la Generalitat, en educació infantil (3-6 anys), en educació primària, en educació secundària obligatòria i en els cicles de formació professional de grau bàsic.

Dijous, 12 de setembre del 2024. Inici de les classes en el batxillerat, en els cicles de formació professional de grau mitjà i superior, en els cursos d’especialització de formació professional, en els itineraris formatius específics, en els programes d’inserció, en els cursos de formació específics per a l’accés a cicles de grau mitjà i superior i als cicles de grau mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny.

No més tard del 16 de setembre del 2024. Inici de les classes dels cicles de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny, en cicles d’Arts Escèniques, d’ensenyament artístic superior, els ensenyaments professionals de música i dansa, els ensenyaments esportius i els d’educació per a adults.

No més tard del 23 de setembre del 2024. Inici de les classes d’ensenyament a les escoles oficials d’idiomes.

Del 21 de desembre del 2024 al 7 de gener del 2025. Vacances de Nadal.

Del 12 al 21 d’abril del 2025. Vacances de Setmana Santa.

Notícies relacionades

20 de juny del 2025. Acaben les classes d’educació infantil (3-6 anys), educació primària, educació secundària obligatòria, el primer curs de batxillerat i la formació professional del grau bàsic.

Les activitats en educació infantil (0-3 anys) en escoles bressol de la Generalitat acaben l’últim dia feiner de juny.

Temes:

Música