Niubó envia una carta "de suport" als docents el seu primer dia

La consellera Ester Niubó. | ERIC RENOM / LA PRESSE

La consellera Ester Niubó. | ERIC RENOM / LA PRESSE

1
Es llegeix en minuts
Helena López
Helena López

Redactora

Especialista en Educació

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El seu primer dia de feina després de les vacances els docents catalans van ser rebuts en escoles i instituts amb un correu de la nova consellera d’Educació a la safata d’entrada en el qual Esther Niubó admet ser "conscient de les carències i dificultats que té, malgrat els avenços, el sistema educatiu a Catalunya". "Vull traslladar-te en nom del Govern tot el suport, compromís i reconeixement per escoltar, per sumar", assenyala també el correu en el qual la consellera assegura estar convençuda que, "entre tots", "recuperarem l’orgull i el prestigi de l’educació a Catalunya".

Primer dia intens

Notícies relacionades

Més d’un docent va confessar ahir que no va tenir temps per llegir el correu de la nova cap, ja que el primer dia va ser intens, i només els en queden quatre per preparar el curs abans que arribi l’alumnat de primària i ESO dilluns, dia 9 (els de batxillerat i FP ho faran el 12).

Per a molts, el d’ahir no era només el primer dia del curs, sinó que estrenaven també centre (i condició laboral), ja que després del macroprocés d’estabilització docent aquest setembre s’han incorporat al sistema més de 31.000 nous funcionaris.