Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Accedir a Barcelona per carretera cada matí s'ha convertit en una desesperació"

"Accedir a Barcelona per carretera cada matí s'ha convertit en una desesperació"

Agencias

Malgrat que podria caure en el tòpic de parlar del funcionament deficitari del transport públic i que, principalment tots aquells que no som de l'àrea metropolitana patim diàriament; prefereixo centrar els meus esforços en un tema que considero bastant invisibilitzat: les retencions que es produeixen durant tot el dia per accedir a Barcelona o bé per arribar-hi.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

A primeríssima hora del matí, les retencions comencen molt abans d'arribar a Molins de Rei. Per desviar-te a la Ronda Litoral: retencions. Per anar a la Ronda de Dalt: retencions. Per avançar per la Diagonal: sí, més retencions. Un viatge d'una durada de 30 minuts es converteix, si aquell dia ets afortunat, en una hora de rellotge.

Desconec si és a causa de les obres a prop de Cornellà, davant de Sant Joan Despí, o a la saturació de les carreteres, però arribar cada matí a la capital s'ha convertit en la clara exemplificació de la paraula "desesperació"

Participacions delslectors

Mésdebats