Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Pot ser que el Bo Lloguer Jove cronifiqui el problema dels lloguers en lloc de solucionar-lo"

"Pot ser que el Bo Lloguer Jove cronifiqui el problema dels lloguers en lloc de solucionar-lo"

Tinc 29 anys i visc de lloguer amb la meva parella. Tot i que tots dos treballem, cada mes sentim que després de pagar el lloguer se'ns escapa la possibilitat d'estalviar per, algun dia, accedir a un habitatge en propietat. El Govern ha anunciat una nova ajuda per a joves en bons de lloguer i no puc evitar preguntar-me si realment aquesta mesura ens ajudarà.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No ho tinc clar. El meu lloguer supera els 900 euros vivint a una hora de Barcelona. Temo que, com ha passat altres vegades, els propietaris aprofitin la nova ajuda per apujar encara més els preus. Al cap i a la fi, aquesta injecció econòmica no canvia la realitat que els sous no pugen com haurien de fer, que el mercat immobiliari està completament descontrolat i que els joves com jo continuem sense tenir una solució que talli de soca-rel el problema.

No puc evitar sentir una gran preocupació per la meva generació i les que venen al darrere, perquè aquesta mesura potser cronifica aquesta situació, sent més un pegat que una solució estructural per als joves que, com jo, no tenim cap altra opció que continuar llogant per uns preus desorbitats.

Participacions delslectors

Mésdebats