Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Cobro el sou mínim, tinc dos criatures i no tinc dret al 100% de la beca menjador"

"Cobro el sou mínim, tinc dos criatures i no tinc dret al 100% de la beca menjador"

/ JUNTA DE EXTREMADURA

Transcric la resposta rebuda a una sol·licitud de beques menjador pel curs escolar 2024/2025 per un progenitor amb el sou mínim interprofesional de 15. 120 euros l'any 2023.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

"Hem fet la revisió de la seva sol·licitud i l'atorgament aplicat del 70% és correcte. Pel que fa als llindars per aquesta convocatòria curs 24/25, les unitats familiars de quatre membres (dos adults i dos menors) tenen els següents llindars: pels ingressos inferiors a 24.865 euros l'ajut és del 70%. Pels ingressos inferiors a 12.432 euros l'ajut és del 100%. Tenint en compte els ingressos de la seva unitat familiar estaria a la franja del 70%. Es tenen en compte ingressos de treball, així com pensions no contributives, subvencions... Així doncs, tornada a revisar, la resolució inicial ja és correcta, donat que disposa d'ingressos superiors als 12.432 euros durant l'exercici fiscal 2023".

Com pot ser que cobrant el sou mínim i amb dos criatures no tingui dret al 100% de la beca? Aquest any heu canviat els barems i milers de persones estan en la meva situació. El curs passat el barem era el sou mínim. Voleu que la gent entri a l'economia submergida i no donem riquesa al país per poder accedir a les ajudes econòmiques?

Participacions delslectors

Mésdebats