Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Demano la colaboració dels lectors afectats de fatiga crònica per seguir amb el meu estudi"

"Demano la colaboració dels lectors afectats de fatiga crònica per seguir amb el meu estudi"

Els lectors i les lectores d' EL PERIÓDICO poden donar una contribució molt valiosa per ajudar a entendre i alleujar la violència simbòlica que pateixen les persones amb síndrome de fatiga crònica/encefalomielitis miàlgica (SFC/EM). Em dic Xavier Gimeno, sóc sociòleg i estic diagnosticat amb fatiga crònica.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El 2021, vaig emprar la secció de cartes al director d' EL PERIÓDICO enviades per altres malalts durant el període 1999-2018, per estudiar científicament la violència simbòlica que afecta aquests pacients. EL PERIÓDICO es va fer ressò d'aquest treball: https://www.elperiodico.com/es/entre-todos/20210714/revelan-cartas-lectores-fatiga-cronica-gimeno-11896335

Ara, torno a demanar la col·laboració de l'audiència d'aquest diari per prosseguir el meu estudi. Necessito la col·laboració de persones malaltes que la pateixin com a malaltia principal per respondre en línia l’enquesta, l’enllaç de la qual apareix al final d’aquesta carta. Poden respondre en català, castellà i anglès, seleccionant l’idioma amb el selector que hi ha a l’enquesta.

És indispensable que les persones que la contestin resideixin a Espanya. Si a algú li cal, hi ha més informació, instruccions, consells per contestar el qüestionari i el meu correu electrònic a les dues primeres pàgines de l’enquesta mateixa. Moltes gràcies.

L’enllaç és https://ee-eu.kobotoolbox.org/obGyWsY6.

Participacions delslectors

Mésdebats