Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Vull denunciar una vulneració de drets per part del Ministerio de Educación"

zentauroepp45722851 filologia181113182152

zentauroepp45722851 filologia181113182152 / RICARD CUGAT

Escric en referència a una vulneració de drets com a ciutadana per part del Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deporte. El passat 21 de maig vaig sol.licitar una "Estancia Profesional Docente" per anar a Alemanya. Quan van sortir les llistes provisionals, vaig veure que hi havia un error, ja que en l’apartat 5.3 (títulos oficiales de grado o licenciatura distinta al alegado para el ingreso en el cuerpo ) no s’havia tingut en compte la meva segona llicenciatura, que aportava com a mèrit.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En el títol hi consten dues filologies: Filologia anglo-germànica (anglès, setembre de 1988) i Filologia anglo-germànica (alemany, juny de 1997). Es tracta de dues carreres diferents, són dues llicenciatures diferents. La d’anglès, amb la que vaig ingressar al cos de funcionaris, i l’alemanya, que vaig presentar com a mèrits per ser diferent de la d'ingrés al cos.

Òbviament, vaig presentar una reclamació, tornant a adjuntar els documents on es poden veure les dues titulacions universitàries. La meva sorpresa arriba quan, consultant el meu expedient, veig que encara hi posa "En evaluación" i, al mateix temps, surten publicades les llistes definitives. Com és possible això?

Escric immediatament a l'adreça estanciasprofesionales@educacion.gob.es explicant la situació i la seva resposta ha estat: "En relación a su reclamación le informamos que, siguiendo el procedimiento administrativo descrito en la convocatoria, su alegación fue recibida y revisada, determinándose que no procedía modificación de la puntuación, siguiendo los criterios establecidos en la convocatoria".

Els he tornat a escriure, tornant a explicar que són dos títols universitaris diferents i demanant que revisin urgentment el meu cas, però res de res. M'agradaria denunciar aquesta irregularitat.

Participacions delslectors

Mésdebats