Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Doctors i professors ens sentim estafats per les administracions autonòmiques"

"Doctors i professors ens sentim estafats per les administracions autonòmiques"

El BOE de l'OM ISM/386/2024 obliga a les administracions autonòmiques a emetre un certificat per a la subscripció del conveni especial amb la Seguretat Social a l'efecte del còmput de la cotització per als períodes de pràctiques no remunerades de molts doctors i professors del país, però la realitat és que aquestes administracions s'estan negant reiteradament a redactar tal document tal com ordena el BOE referit i una Sentència del Tribunal Superior.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

D’altra banda, els pocs certificats per ara emesos no s'ajusten al BOE, i és més, molts organismes administratius, per ignorància de la llei o per negligència, es passen la pilota entre ells quedant el certificat sense fer i l’afectat sense poder realitzar el tràmit.

Crec que el nou Govern de Salvador Illa hauria de resoldre aquest fet el més aviat possible, ja que les administracions autonòmiques han d’acatar aquesta ordenança del BOE d'obligat compliment.

Participacions delslectors

Mésdebats