Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Estic enfadada per la gestió de les obres de la L8 dels FGC al parc de Joan Miró"

Empiezan movimientos de tierras en obras de línea Ferrocarrils en Parque Joan Miró.

Empiezan movimientos de tierras en obras de línea Ferrocarrils en Parque Joan Miró. / MANU MITRU

Sóc una ciutadana de l’Esquerra de l’Eixample i estic mot enfadada i preocupada per la gestió de les obres d’allargament de la línia 8 dels Ferrocarrils de la Generalitat. Tot i que crec que aquest allargament és necessari i celebro la seva construcció, les solucions que s’han trobat per portar-les a terme em semblen del tot desproporcionades.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

S`ha escollit el parc de Joan Miró com a centre logístic de d'unes obres que duraran uns cinc anys. Les tones de terra que s’extreguin del túnel de quatre quilómetres que s’està construint s’emmagatzemaran també al parc, on seran recollides cada dia per 200 o 300 camions.

El resultat de tot això serà la tala de 118 arbres que tenen més de 40 anys i la practica inutilització de l’espai. Passaran molts anys abans que els nous arbres tornin a donar ombra. Quina barbaritat! En aquest parc ens hi trobem bé. Jo hi vaig sovint, i em distrec veient com gaudeixen els nens que juguen i s’ho passen d’allò més bé. És el nostre lloc d’esbarjo i una de les poques zones verdes que tenim a l’Esquerra de l’Eixample.

De solucions n’hi ha, i prego que es tinguin en compte i no ens treguin el nostre parc.

Participacions delslectors

Mésdebats