Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Volem una explicació de per què els fabricants de bosses d'urostomia han deixat de fer les de la nit"

Intervención en un quirófano

Intervención en un quirófano / EPE

Les persones que han sofert l’extirpació de la bufeta i porten una bossa externa d’urostomia permanentment adaptada a l’abdomen, durant les hores que dormen han de fer servir una altra bossa de més capacitat que es connecta a la primera per poder dormir tota la nit sense interrupcions.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per si no n’hi hagués prou amb totes aquestes incomoditats, resulta que ja fa molts mesos que tots els fabricants en bloc han decidit deixar de fer les bosses de nit quedant tots els usuaris, privats i hospitalaris, en una situació molt incòmoda i de difícil solució donat que, ara per ara, no se sap si en un futur proper tornaran a fabricar-les o si, per algun motiu que només ells coneixen, han decidit oblidar el tema per sempre més.

Ens agradaria molt que algú amb coneixement del tema pogués oferir-nos alguna explicació, ens pogués donar una solució o, com a mínim, alguna esperança.

Participacions delslectors

Mésdebats