Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Felicito a l'Espanyol per la seva lluita contra l'abandonament animal"

"Felicito a l'Espanyol per la seva lluita contra l'abandonament animal"

Quina meravella d’imatges les protagonitzades pels jugadors de l’Espanyol quan sortien al seu camp, abans de jugar el partit d’aquest passat dissabte, portant cadascun d’ells un gos, en braços o lligat, com a iniciativa emmarcada dins de la seva campanya “Els pericos no abandonen”.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

He sentit per TV3 que aquest any és la segona vegada que ho fan, motiu pel qual vull felicitar l’Espanyol per la seva genial i fantàstica idea, ja que aquesta, a més d’anar destinada, concretament, a lluitar contra l’abandonament animal, també contribueix a fer visible el gravíssim problema del maltractament animal en el seu conjunt, el qual, malauradament, massa sovint, resta totalment ignorat a les campanyes publicitàries dels nostres governs.

Aquest dissabte, l’Espanyol va guanyar dos partits: un, el de LaLiga, amb la consecució dels tres valuosos punts contra el Mallorca; l’altre, per a mi, encara més important, en favor del tracte humà, el respecte i l’empatia envers els animals. Amb accions com aquestes, sí que es demostra de veritat que s’és més que un club. Bravo, pericos!

Participacions delslectors

Mésdebats