Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Aquest nou finançament singular per Catalunya serà un altre engany més"

El president Salvador Illa en el debate de política general en el Parlament

El president Salvador Illa en el debate de política general en el Parlament / MANU MITRU

"El Govern confia a revertir el rebuig al finançament singular amb el 'tour' de Illa per les autonomies". Sembla que el gran as de la passada negociació va ser aquest fantasmal finançament que ara, gairebé tothom -sense conèixer el seu abast- s'obstina a condemnar. Ja pot el President realitzar el 'tour' que vulgui per la pell de toro.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Les comunitats governades pel PP son irreductibles i la consigna unànime és: "'A los catalanes, ni agua'" (versió moderna del "A por ellos, oé, a por ellos, oé" ). D'altra banda, molts dels barons del PSOE son més bel·ligerants en aquest assumpte que els mateixos populars.

Per acabar de complicar el tema, a Euskadi tenen molta por que se'ls qüestioni el concert basc per insolidari (aquest se sap perfectament que sí que ho és ) Això del senyor Illa no deixa de ser un brindis al sol i cada vegada s'està instal·lant en la ciutadania catalana la certesa que aquest nou finançament serà un altre engany més. El problema és que ja són massa enganys i la paciència té un límit.

Participacions delslectors

Mésdebats