Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La perillosa circulació a la plaça Tetuan

cmontanyes33696038 barcelona 28 04 2016 tema  plazas sin alma pl tetu160507162453

cmontanyes33696038 barcelona 28 04 2016 tema plazas sin alma pl tetu160507162453 / FERRAN NADEU

Ja fa temps que vull escriure aquesta carta però el que he viscut avui m'ha fet decidir-me.  Estic a la zona central de la Plaça Tetuan de Barcelona, al costat sud, esperant per creuar el pas de vianants. Un cop el semàfor s'ha posat vermell pels cotxes encara en passen un parell i, per si encara fos poc, uns segons més tard passa una furgoneta, amb els dos ocupants xerrant entre ells, que quasi s'endú per endavant una noia que va en bicicleta.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ella frena a temps i ells ni se n'han adonat del fet i continuen endavant. No ha passat res però no és el primer cop que succeeix. Quasi cada dia passo per aquesta zona i rar és el dia en que algun vehicle no es salta el semàfor, inclús després d'uns segons d'haver canviat a vermell.

Els que hi circulem a peu i els ciclistes suposo que ja hem desenvolupat un sisè sentit que fa que esperem uns instants abans de creuar. Desconec si és una zona de molta sinistralitat però no he vist mai cap patrulla de guàrdia urbana vigilant aquest pas ni crec que hi hagi cap càmara de vigilància, i això que ja fa anys que hi passo. És realment increïble que no hi hagi hagut més topades en aquest encreuament  i estaria bé que estigués més vigilat perquè sinó algun dia  hi haurà un accident que s'hauria pogut evitar.

Participacions delslectors

Mésdebats