Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Les meves sabates"

"Les meves sabates"

Sent jove em vaig comprar unes Timberland, usant-les quan viatjava, per còmodes i impermeables. Amb elles he trepitjat deserts com el Sàhara, els d'Egipte i de sorra negra de les Canàries. Les roques del Gran Canó i mullades a les aigües del Colorado. He pujat al Empire State Building i al desaparegut World Trade Center de Nova York. A la CN Tower de Toronto i al Burj Khalifa de Dubái. També en monuments entranyables, com: la Torre Eiffel, pujant fins a dalt de tot, just on neix l'antena. El temple Wat Arun de Bangkok. La piràmide Kukulkán a Chichén Itzá, Mèxic, on vaig pujar fins dalt, gràcies a uns 365 minis graons. Les meves sabates m'han acompanyat per esmorzar al Jungfrau, a uns 4.000 metres. A pujar amb globus. A anar en paracaigudes, viatjar en un avió dels més grans del món, el Jumbo. També m'han acompanyat per visitar un gran submarí atòmic americà a San Francisco i un espanyol a Barcelona, claustrofòbic. I uns quants llocs més...

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tot l'anterior és espectacular. Però hi ha llocs que els tens al cor, com el santuari de Cabrera, el Far o l'Agullola del Collsacabra.

Ara ja estan molt velletes, però no les llenço. Les vaig posar dins d'una bossa a una cantonada d'un carrer i, al poc temps, ja no hi eren. Algú les seguirà aprofitant.

Participacions delslectors

Mésdebats