Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La llibertat d'expressió no és excusa per tolerar l'intolerable"

fcosculluela13450027 barcelona  25 06 2010  mujer con niqab el d a de san juan en160907151612

fcosculluela13450027 barcelona 25 06 2010 mujer con niqab el d a de san juan en160907151612

Som un grup de dones no adscrites a cap partit polític ni a cap organització feminista ni religiosa, compromeses amb la cultura i la defensa del dret a una vida digna i lliure de totes les dones de qualsevol país, començant pel nostre. Astorades, vam veure que l’Ajuntament de Torredembarra havia autoritzat un congrés sobre l’Islam els dies 13,14 i 15 de setembre, públic, gratuït i amb menjar de franc [finalment anul.lat]. S’ anunciava així: "Creencia, modales y familia. Perspectiva islámica".

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Un vídeo a la xarxa i les paraules d’un ponent en una emissora de ràdio esgarrifen: "Les dones perfumades i amb texans són meuques". Es pot permetre un acte de proselitisme que predica el sotmetiment, de fet, l’esclavatge femení? La lluita per aconseguir la igualtat és llarga i encara hi som.

Hi ha països on s’han eliminat aquests drets a una meitat de la població, Iran, Afganistan, Irak… Llegiu Najat El Hachmi. La llibertat d’expressió és excusa per tolerar aquest discurs que una meitat de la població no ha de tenir veu i ha de malviure, tancada, a gust del patriarca, mirant el món entre reixes?

Tolerar la intolerància és nefast. Que els partits reflexionin. El silenci és un mal auguri i no ens representa.

Participacions delslectors

Mésdebats