Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"L' activista Natalia Díaz, 'Medianoche', fa anys que lluita contra l'exposició de menors a les xarxes"

Nens i nenes participen en una activitat artística.

Nens i nenes participen en una activitat artística. / Ajuntament de Barcelona

La Natalia Díaz, coneguda a les xarxes com a 'Medianoche', ha treballat durant set anys deixant-hi la salut física i mental, la seva economia, el seu temps d’oci i la pau familiar. Quina mena de treball és aquest? La Natàlia s'ha fet ressò -i continua- incansablement sobre la sobreexposició que molts menors pateixen diàriament a les xarxes. Els i les menors són víctimes, juntament amb la complicitat dels 'lobbies' que es lucren d’aquest fet.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sona dur. És una realitat colpidora i desagradable; fins fa molt i molt poc, un tabú. Sense embuts, donant la cara i molts noms, la 'Medianoche' s’ha anat fent un lloc en l'esfera pública, portant la càrrega tota sola.

Que hi hagi un famós escriptor ('Redes', 2024) que capitalitzi l’explotació de menors i enunciï 'mansplainejant' que "ningú n'havia parlat fins ara" és un insult i un despreci cap a l’activista. A banda d’això, també és una falta de professionalitat enorme. Porta set anys denunciant aquestes pràctiques! Si es pretén invisibilitzar-la i trepitjar la seva feina, ja és tard. Sobre això, la 'Medianoche', ja en parlava.

Participacions delslectors

Mésdebats