Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La 'música' que ha sortit de la Generalitat els darrers anys era molt sorollosa"

fcasals34144777 sardanes el corte ingles bertran160604163411

fcasals34144777 sardanes el corte ingles bertran160604163411

La sardana és un ball popular, gens elitista, i les seves ballades se celebren normalment a les places dels pobles i ciutats, una de les quals és la de Sant Jaume, a Barcelona. És un ball en què qualsevol persona pot participar, només cal que s’integri a la rotllana que vulgui i en el moment que vulgui. És una de les danses més populars que existeixen i tot es desenvolupa en un ambient festiu mentre es gaudeix d’una música agradable i plena de sentiment.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

I a la mateixa plaça de Sant Jaume, on tantes vegades hem gaudit d’aquestes ballades, es troba el Palau de la Generalitat, seu del nostre Govern. Per cert, si analitzem i comparem la música que hem escoltat a la plaça amb la que ha sortit del Palau comprovarem que no tenen res a veure. La 'música' del Palau d’aquests darrers anys ha estat de baixa qualitat, estrident, molt sorollosa i interpretada per 'músics' bastant fluixets que ens han ofert repertoris de baixa qualitat democràtica.

Res m’agradaria més que, a partir d’ara i des dels altaveus de la balconada del Palau, poder tornar a gaudir d’una música semblant a la que escoltarem a la plaça i que la puguem celebrar tots plegats, amb germanor i en rotllana oberta.

Participacions delslectors

Mésdebats