Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Ningú s'hauria de perdre l' última oportunitat de veure 'Mar i Cel'"

Dagoll Dagom presenta su nuevo Mar i Cel

Dagoll Dagom presenta su nuevo Mar i Cel / VICTÒRIA ROVIRA

Dissabte passat vaig anar amb la meva mare a veure l'obra de teatre 'Mar i Cel'. Sempre l'havia volgut anar a veure i quan van anunciar que seria l'última vegada que Dagoll Dagom la representaria, no podíem deixar passar l'oportunitat. I ja havent-la vist puc confirmar que va ser una experiència extraordinària.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Des de la impactant escenografia, el vaixell detallat i l'acurat vestuari fins a la brillant actuació i veus dels actors i actrius que ens van deixar sense paraules, passant per la increïble adaptació d'aquesta història atemporal. Tot contribueix a crear un ambient màgic que fa que et quedis absort per la història i la visquis com si fos la teva.

Veient l'obra es fa impossible no sentir una admiració i un respecte profunds per la quantitat d'hores, persones i dedicació que porta crear una vivència tan meravellosa. Si encara queden entrades, no perdeu l'oportunitat de viure aquesta experiència perquè a mi, que m'encanta anar al teatre i he vist bastantes obres, em va semblar de les millors a les quals he pogut assistir.

Participacions delslectors

Mésdebats