Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"En les obres de construcció del túnel de FGC, ningú ha pensat en els veïns"

"En les obres de construcció del túnel de FGC, ningú ha pensat en els veïns"

Zowy Voeten

Després de la protesta d'un veí del carrer d'Urgell, afectat per les tanques que pràcticament el deixaven tapiat, fins i tot podia tocar-les amb la mà obrint la finestra, els encarregats de l'obra de la sortida d'emergència de la L8 de FGC de Barcelona han desplaçat una tanca un metre cap enrere.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Les tanques tenen una alçada d'uns sis metres, deixant pràcticament sense llum els baixos dels edificis fins al tercer pis, aproximadament. La salut mental és important i per això els polítics que han planificat aquesta barbaritat, haurien de pensar en les persones grans, que amb prou feines surten de casa i que es distreien mirant per la finestra, i ara només veuran xapes de metall. Hi ha les tanques transparents protectores del soroll, per què no les han posat?

Els patinets i les bicicletes de repartiment passen també per l'estreta vorera a gran velocitat fent perillós el pas de vianants. Abans de fer una obra d'aquesta envergadura, els responsables haurien d' haver pensat en les persones i no ho han fet. Trist i vergonyós.

Participacions delslectors

Mésdebats