Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La percepció de la ciutadania de Catalunya és que el carro va pel pedregar"

"La percepció de la ciutadania de Catalunya és que el carro va pel pedregar"

David Zorrakino - Europa Press

La taca d’oli de les misèries polítiques s’escampa inexorablement i els catalans i les catalanes que fins no fa gaire ens vantàvem de la integritat, la honestedat i l’exemplaritat dels nostres representants al Parlament, ara no sabem ni cap a on mirar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Que des d’Espanya ens hagin llençat malintencionadament durant dècades tanta porqueria al damunt, ha posat aquests nostres polítics tan correctes, tan decents, tan intel·lectuals i exemplars en una mena de pedestal amb el pensament romàntic que aquí ho podem fer millor.

Penso que teníem l’esperança que l’esperit reivindicatiu de la voluntat del poble, a través dels seus interlocutors, esdevingués -com temps enrere- el moviment veraç que reflecteix una línia de pensament crític; una línia que, per bé que desdibuixada, no havia perdut mai la seva continuïtat ni el seu criteri.

Però el fangar en el què uns i altres s’estan embardissant no deixa gaire espai a conjectures. La percepció de la ciutadania és que el carro va pel pedregar i que, en comptes d’eixamplar la base, el que s’eixampla és el sentiment de desencís.

Mala peça al teler per la política catalana ara que aquells que tant s’han estimat s’aboquen al malvoler...

Participacions delslectors

Mésdebats