Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No podem reclamar un error del SEPE perquè no hem canviat el domicili a la web de l'INSS"

"No podem reclamar un error del SEPE perquè no hem canviat el domicili a la web de l'INSS"

EP

De la pandèmia m’han quedat tres recordatoris: les reunions virtuals que han substituït les converses de cafetera; la dificultat per respirar quan pujo escales i un deute de 1.400 euros que, per error, el SEPE li va pagar al meu marit durant els mesos que va estar en ERTO. Val a dir que sembla que ens ho han fet oficial per correu postal però és clar, a una adreça on fa més de set anys que no hi vivim.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La Tesorería del Estado no atén telefònicament però en contrapartida tampoc no cal demanar cita prèvia. I sí, el deute és amb el SEPE i hem d’afegir-hi els interessos i la multa, és a dir, 1.907 euros en total. Podem ajornar el pagament, però per això també hem de pagar interessos (4%), i no podem reclamar res perquè la culpa és nostra per no haver canviat l’adreça a la web de l’INSS. No creuen dades amb el padró municipal, no creuen dades amb la delegació d’Hisenda, no et troben per enviar-te una carta..., però per pagar..., ai las!

Hem hagut d’acceptar el deute per tal que desbloquegin l’embargament de la nòmina, però reclamarem al SEPE. Sembla que hem de demanar el número del BOE en el què va sortir publicat el deute i còpia de les cartes que ens varen enviar.

Tot molt senzill, tot molt lògic, tot molt a l’abast de tothom...

Participacions delslectors

Mésdebats