Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"A Rubí anem sobrats de festivals i festes però ens falten instal·lacions escolars com cal"

"A Rubí anem sobrats de festivals i festes però ens falten instal·lacions escolars com cal"

Ayuntamiento de Rubí

Benvolgudes famílies que viviu a Rubí i teniu infants en edat escolar i en escoles públiques, no entenc com ens conformem amb la situació actual de les escoles de la ciutat. No només em refereixo al nivell educatiu, sinó també que som, potser, l'única ciutat del Vallès que no compta amb cursos de natació inclosos en l'escolaritat i també, especialment, l'estat d'algunes instal·lacions.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Escoles com l'Schola (un edifici vell sense gairebé finestres ni pati suficient que ara no estaria ni tan sols pensat per a encabir-hi alumnes), que ha sigut un referent de la ciutat i segueix amb les mateixes instal·lacions. L' Escola del Bosc, permanentment en mòduls. Això que vol dir? Que son mòduls "provisionals" que no disposen de gimnàs, de menjador i mengen a torns, també ocupant part del passadís, perquè no tots hi caben. Uns mòduls provisionals que fa almenys 14 anys que ho són.

Em pregunto si l' ajuntament disposa d'instal·lacions i pressupostos o tot es va ajornant, escudant-nos darrere el Departament d'Educació. On van aquests pressupostos? Hi ha edificis de l' ajuntament que potser serien opcions per fer una escola amb instal·lacions com cal o noves construccions sostenibles i eficients. Actualment hi ha moltíssimes possibilitats en arquitectura. Segons tinc entès, no tot absolutament depèn de la Generalitat, sinó també del nostre ajuntament.

En la meva opinió, els nostres fills són ciutadans de segona, claríssimament. Després de veure algunes escoles de Mira-sol, Sant Cugat (excepte una també pública que està en mòduls), Terrassa, on tenen unes instal·lacions dignes i també se'ls inclou la natació, i amb projectes educatius de més nivell. Se'm fa evident creure que aquí ens consideren ciutadans de segona.

Però a Rubí anem sobrats de festivals desmesurats i festes majors. No com amb l' educació.

Participacions delslectors

Mésdebats