Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Senyors polítics, heu jugat molt malament les vostres cartes"

Diada de Catalunya 2024, en imagenes

Diada de Catalunya 2024, en imagenes / FERRAN NADEU

On hem arribat des del 2007? D'unes manifestacions massives l'Onze de Setembre, on "es demanava, es mostrava" la unitat en un objectiu comú, amb una il·lusió de pertànyer a un grup amb un mateix objectiu (no excloent ningú). Avui, he vist a TV3 cada poble de Catalunya demanant la seva 'carta als Reis', cadascú al seu rotllo: “Manifestació unitària” des de l' estació de França a l' Arc de Triomf.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Patètic, quan abans eren quilòmetres, pocs, però molta gent (mireu les hemeroteques). Podríem seguir. Senyors polítics (uns més que altres), què han fet? Uns han jugat molt malament les seves cartes, els altres bé. Altres organitzacions que aglutinaven la ideologia de Catalunya com la cultura i sentiment de país, què ha passat?

Em sento molt enganyat i manipulat, he perdut tota confiança en tots els polítics. No hi ha marxa enrere, ho heu fet fatal i heu portat la il·lusió de milions de persones a la desil.lusió i la desconfiança, només cal veure la quantitat de senyeres que hi havia als balcons. Seran altres en un futur? Déu no ho vulgui.

Participacions delslectors

Mésdebats