Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.
Tocat de l'Olla, a Cerdanyola

zentauroepp55519523 entre todos 8 -201021181849 / piyato 123RF
Oscar Rulo
De l'Olla a Casa és el nostre 'take away'. Hem preparat dos menús per emportar els migdies de dimarts a diumenge. Som cuiners creatius; us cuinem qualsevol plat que us vingui de gust (sota disponibilitat i mercat).
Encàrrecs pels matins i recollida al migdia al restaurant al carrer de l'Àliga, 26 de Cerdanyola del Vallès. Contacte: 697 40 40 34, i més informació a www.tocatdelolla.com i a Instagram @tocatdelolla.
Treballem amb producte fresc, alguns plats podrien variar segons mercat.
La nostra oferta per endur consisteix en un menú d'arròs i un menú setmanal:
Menú d'arròs Menú d'arròs(dimarts a diumenges migdies; mínim 2 persones)
Menú 2 persones 39,90€
Menú 4 persones 69,90€
Pica-pica per començar, que inclou:
- 2 croquetes de pollastre i pernil Tradició
- 2 bunyols de bacallà de mel i llimona
- Braves Tocat o Russa Tocat (a triar un dels dos)
- 2 mini coca de full, de salmó i formatge fresc
Arròs a triar:
- Arròs a lo pijo (tot pelat) de sípia, calamar i llagostins
- Arròs negre amb sípia i amb 2 all-i-olis
- Arròs a la caçadora (costella, conill i pollastre)
- Arròs de cua de bou i ceps
- Arròs sec de llamàntol (amb suplement)
- Arròs sec de llagosteta (amb suplement)
Menú d'arròs de llamàntol o llagosteta suplement per persona 5,00€
Fiança paellera 15,00€
Menú setmanal dimarts a diumenges migdies fins l'1 de novembre:
Preu 15,60€
Per començar:
- Crema de carbassa, poma, gingebre i botifarra negra
De primer:
- Caneló de bolets amb beixamel tofonada
De segon, a triar entre:
- Arròs cremós de remolatxa amb verduretes i ricota o
- Peus de porc sense feina farcits de foie i gambes
Per postres:
Flam de mató
Participacions delslectors
L'Arrosseria Xàtiva
Alejandro López Ribera Barcelona
Bar - Restaurante Edelweiss, en El Pont de Suert
Palmira Saura El Pont de Suert
RESTAURANTE TERUEL
Luis Fernández Fernández Barcelona
Frankfurt del Rieral - Lloret de Mar
FRANCISCO SORIANO CAMPOS LLORET DE MAR
4makis
Comunicación Galera Group Barcelona
Mésdebats
El debat
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any