Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Si volem que el món canviï, ens hem de deixar guiar pels valors morals i ètics"

zentauroepp24561470 libros gandhi  mahatma gandhi181213163611

zentauroepp24561470 libros gandhi mahatma gandhi181213163611

Deia Mahatma Gandhi: "Si vols canviar el món canvia’t a tu mateix". Bona reflexió i gran veritat. A molts de nosaltres ens agradaria un món millor on els valors de llibertat, igualtat i fraternitat fossin els conceptes més destacats i es veiessin realitzats i no només escrits en un paper.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Hi ha dues maneres d’aconseguir que aquest noble desig, el d’un món millor, es faci realitat. Una és per imposició, però cal anar amb compte, ja que les imposicions no solen ser la millor manera d’aconseguir resultats. Allò que avui s’imposa com a blanc, demà pot ser considerat negre, també per imposició.

L’ altra manera és la de Gandhi, que consisteix en la pròpia evolució individual, en el canvi positiu de tots i cadascun de nosaltres i on els valors morals i ètics siguin la nostra guia. Si així ho féssim ja tindríem el món canvia’t i aquest canvi sí que seria de llarga durada.

Participacions delslectors

Mésdebats