Bellesa sense complicacions i sense passar pel quiròfan
L’alternativa a la cirurgia tradicional
Efectius i poc invasius, així són els retocs estètics sense cirurgia. Els seus ràpids resultats i la comoditat de la seva aplicació en fan una aposta segura per millorar la imatge sense passar pel quiròfan
Cada necessitat estètica té la seva solució i, gràcies als tractaments medicoestètics, no és necessari realitzar una gran planificació per a una recuperació a casa, ja que produeixen escasses molèsties, i s’administren sota anestèsia tòpica. Això permet arribar a temps a qualsevol esdeveniment amb la millor cara o simplement perquè ve de gust veure’s bé quan es vulgui.
Els tractaments estètics més famosos són les injeccions de bòtox i àcid hialurònic. El primer serveix per reduir les arrugues al voltant dels ulls, les famoses potes de gall, front i entrecella, gràcies a l’administració de la toxina botulínica, que disminueix els moviments dels músculs de les esmentades zones. El segon té per objectiu omplir i difuminar les arrugues situades al solc nasogenià i al voltant dels llavis, l’anomenat codi de barres, eliminar bosses i ulleres al voltant dels ulls, donar volum a llavis i pòmuls, i recuperar la definició de l’oval facial.
A les injeccions d’àcid hialurònic se li poden afegir còctels vitamínics que potencien els seus efectes rejovenidors i tenen gran èxit, especialment a pells a partir dels 40 anys. Aporten lluminositat, ajuden a difuminar cicatrius i milloren l’acné, una afecció que està augmentant a causa de l’ús obligatori de mascaretes sanitàries.
Un altre aspecte a tractar són les cicatrius, marques d’acné i taques solars, que també posen anys a sobre. El làser millora les afeccions com la cuperosi i la rosàcia, redueix les arrugues i deixa una pell suau i uniforme, mentre que el píling químic produeix una renovació a diferents profunditats de la pell a través de l’aplicació d’àcids químics que produeixen una exfoliació. Aquest tractament és millor realitzar-lo a l’hivern i primavera, quan els rajos del sol són menys actius.
Alternatives al tradicional
Una de les grans alternatives al lífting facial tradicional són els anomenats fils tensors. Aquesta tècnica recupera de definició de l’oval facial, combat la flacciditat a galtes i coll i elimina les arrugues. També rejoveneix la mirada i aixeca les celles, cosa que aporta un aspecte juvenil i menys cansat, sense recórrer a la blefaroplàstia. En l’actualitat hi ha al mercat fils fets de materials compatibles amb els teixits de la pell, per la qual cosa són reabsorbibles, no produeixen rebuig i asseguren els bons resultats.
Notícies relacionadesLa flacciditat de coll i escot poden tractar-se amb ultrasons d’alta densitat que focalitzen la seva acció. Indicats per a aquesta zona de pell fina i sensible, que en ocasions sol descuidar-se, i que a causa de la seva exposició al sol o l’acumulació de greix acaba formant l’anomenada papada.
El factor psicològic que aporta el fet de cuidar-se i sentir-se bé amb un mateix és molt important. Els tractaments estètics faciliten aquest benestar personal, ja que la imatge que projectem pot suposar una barrera en les nostres relacions personals, i milloren la confiança en un mateix.
- Històries del suburbà El metro també va tenir el seu ‘47’
- Obres de sanejament Urgeix una "rehabilitació integral" de l’edifici de l’avió del Tibidabo
- La plaça de les Glòries deixa veure el seu nou aspecte
- Polèmica a Badalona per l’ús del castellà en la Cavalcada
- L’horitzó de la legislatura La dependència de Puigdemont esquerda la coalició del PSOE i Sumar