Xavier Mota, gerent GGMGASTRO IBÉRICA
"Oferim el catàleg d'articles més gran per al sector Horeca amb més de 20.000 referències"
GGMGASTRO INTERNATIONAL (GmbH) és una empresa amb central a Alemanya, especialitzada en la distribució en línia d'equipaments i productes per a la gastronomia professional.
GGMGASTRO IBÈRICA segueix fidel a la filosofia del grup GGMGASTRO creat amb l'objectiu de reinventar el dia a dia del professional de la gastronomia introduint la venda en línia al sector perquè els seus clients poguessin adquirir de forma còmoda i senzilla qualsevol tipus de maquinària o equip que poguessin necessitar per al seu negoci i, així, poder afrontar situacions imprevistes amb les majors garanties d'èxit possibles. Aprofitant la seva presència al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, parlem amb Xavier Mota, gerent de la delegació per a Espanya i Portugal.
-Un any més tornem a trobar-nos abans del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, amb quin objectiu hi aneu aquest final de 2023-inicis de 2024?
-L'objectiu és consolidar-nos al mercat i ampliar la nostra presència, tant online com física, oferint un millor servei, així com terminis de lliurament menors. Per això, a més dels showrooms de Barcelona (Avda. Meridiana 523-527) i de Màlaga (c/Navarro Ledesma 192), hem crescut amb un nou Showroom a Madrid (c/ Severo Ochoa 11, Rivas-Vaciamadrid) així com un nou Centre Logístic a Sant Sadurní d'Anoia. També hem iniciat els treballs per a l'obertura d'un Showroom addicional a Lisboa (Portugal).
"Hem aconseguit reduir dràsticament els temps d’espera fins al lliurament en equips de refrigeració i ara s’aniran afegint, de mica en mica, més famílies d’equips"
-Quines novetats ens presentareu?
-Aprofitant les noves instal·lacions obertes a les que em referia anteriorment, hem establert una línia d'equips de refrigeració al nostre nou Centre Logístic que ens permet lliurar aquests articles en un termini de 2 dies des que es fa la comanda. Hem aconseguit reduir dràsticament els temps d'espera fins al lliurament, i ara s'aniran afegint, de mica en mica, més famílies d'equips per aconseguir escurçar terminis en el lliurament de la majoria d'articles.
Stand de GGMGASTRO en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona /
Pel que fa a noves creacions, presentem diversos articles pensats per a l’ús en zones d'oci i esdeveniments, com ara carrets de gelats (amb i sense bicicleta), miniforns de pizzes, o màquines de crispetes que, a més d'oferir un resultat professional, busquen cridar l’atenció amb un disseny molt acurat. També presentem com a novetat una minipremsa per produir oli, i que està tenint molt bona acollida.
-Parlem una mica del vostre ventall de productes, què hi podem trobar?
-Tot allò que qualsevol professional del sector Horeca (Hosteleria, Restauració i Càtering) pugui necessitar. Oferim el catàleg d'articles més gran per al sector amb més de 20.000 referències d'articles diferents i sempre amb la millor relació qualitat/preu del mercat. Entre aquests productes figuren aparells de cuina, equipament per a pizzeria i grill, mobiliari d'acer inoxidable, qualsevol tipus de maquinària per a refrigeració, forns tant per a pizza com combi, ventilació, vitrines, utensilis, paelles i olles, etc. En definitiva, tot allò que un professional de la restauració pugui precisar en qualsevol moment.
“Volem ampliar la nostra presència a altres països i obrir nous centres per així poder augmentar la nostra accessibilitat física als clients”
-A quin tipus de clients van destinats?
-Originalment la nostra empresa es va crear orientada a establiments inclosos dins la família de l'hostaleria i restauració (restaurants, hotels, bars i gelateries…) i, encara que continuen sent els nostres principals clients, sí que hem observat un clar creixement de clients dins d'altres sectors , com escoles, supermercats… Cal destacar el sector farmacèutic i de la salut (clíniques, hospitals…), així com empreses dins del sector de la gestió de residus que estan demanant equips de refrigeració especials per a emmagatzematge i manteniment de diferents tipus de materials i substàncies (substàncies sensibles a la temperatura, així com residus).
Notícies relacionades-De cara al futur, cap on voleu avançar?
-A banda d'ampliar la nostra presència a nous països com podria ser el Nord d'Àfrica, estem procedint amb els treballs d'obertura de nous centres per poder augmentar la nostra accessibilitat física als clients, així com millorar el nostre servei pre i post venda i, per descomptat, reduir terminis de lliurament.
- CIÈNCIA Trobat el cadàver d’una cria de mamut en un estat sense precedents
- Un titular vingut a menys El trist Nadal de Frenkie de Jong
- A CATALUNYA La grip entra en fase epidèmica amb 743 casos per 100.000 habitants
- Valentí Fuster: "Soc cardiòleg, però em costa entendre la perfecció del cor"
- Tradicions i gènere Les dones carreguen encara amb el pes de les festes de Nadal
- 448 al dia MAPA | Els 10 radars de Barcelona que més multes han posat aquest 2024
- ¿Com podem desinfectar el mòbil?
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Els protagonistes de l’esport el 2024 Jorge Martín, contra tots i contra tot
- Un titular vingut a menys El trist Nadal de Frenkie de Jong