El Circuit Women Padel Oysho és un referent del pàdel femení amateur

Des del principi de la temporada, s’han celebrat sis proves que han superat totes les expectatives, reunint més de 300 jugadores de mitjana per torneig i atraient milers d’espectadors

Women Padel Oysho

Women Padel Oysho / D.R.

2
Es llegeix en minuts
BERTA COLOMER

El Circuit Women Padel Oysho continua creixent i consolidant-se com un esdeveniment imprescindible dins del pàdel femení amateur a Espanya. En el que va de la temporada, s’han celebrat sis proves que han superat totes les expectatives, reunint més de 300 jugadores de mitjana per torneig i atraient milers d’espectadors que no han volgut perdre’s aquesta trobada única amb l’esport.

Entre els moments més destacats del circuit es troba la prova en l’emblemàtic Reial Club de Polo de Barcelona, on més de 400 dones es van inscriure per participar en una setmana atapeïda d’activitats esportives i socials. Aquesta xifra rècord no només mostra l’interès creixent pel pàdel entre les dones, sinó també l’èxit organitzatiu del circuit, que continua superant metes.

L’èxit del Women Padel Oysho no seria possible sense el suport incondicional dels nostres patrocinadors. Oysho, com a patrocinador principal, ha jugat un paper clau en l’expansió i visibilitat del torneig. A més, marques de renom com DKV, aProperties, NH Hotels i Prensa Ibérica han contribuït de manera significativa al desenvolupament del circuit, recolzant iniciatives que promouen l’esport femení i oferint experiències úniques tant per a jugadores com per a assistents. Gràcies a aquest sòlid suport, no només ha crescut el nombre de participants, sinó també la rellevància mediàtica i la qualitat de les activitats ofertes en cada prova.

Un dels principals atractius del circuit és l’espectacular sorteig que es realitza al finalitzar cada prova. Les participants tenen l’oportunitat d’emportar-se premis com pales Bullpadel, viatges de somni, bitllets d’avió per Europa cortesia de Volotea i productes tèxtils exclusius d’Oysho. No obstant, aquest és només un dels múltiples al·licients de l’esdeveniment. A cada seu, s’instal·la una zona chill-out amb degustacions exclusives d’Estrella Damm i Fever Tree, creant un espai relaxat i acollidor per a les jugadores i el públic.

A més a més, el Women Padel Oysho no es limita únicament a la competició esportiva. El circuit s’ha convertit en una plataforma per donar visibilitat a l’esport femení, destacant la importància d’oferir espais on les dones siguin protagonistes. Al llarg de cada prova, les participants no només disfruten dels partits, sinó també d’activitats paral·leles dissenyades per reforçar l’esperit de comunitat, l’empoderament i el compromís amb l’esport. Cada esdeveniment està pensat perquè les jugadores visquin una experiència completa, on l’esport, la diversió i la visibilitat del paper de la dona es combinen de manera única.

Notícies relacionades

Aquest any, el circuit ha experimentat una emocionant expansió, sumant noves seus a Marbella, València i la Corunya. En cadascuna d’aquestes ciutats, la resposta ha sigut extraordinària, amb una alta participació i una calorosa acollida per part de les jugadores locals. Cada parada del circuit ha demostrat que el Women Padel Oysho es consolida com un referent no només en termes d’esport, sinó també com un esdeveniment social i cultural que mobilitza dones de tot Espanya.

Ara, ens preparem per a l’emocionant recta final del circuit, amb les últimes tres proves que tindran lloc a Bilbao, Girona i, com a gran tancament, la Corunya. Aquests esdeveniments finals oferiran l’oportunitat perfecta per continuar disfrutant d’un torneig que va més enllà de l’esport, on les participants podran continuar vivint experiències inoblidables tant dins com fora de la pista. ¡El tancament de temporada promet ser memorable, i des d’ara mateix et convidem a formar part d’aquesta experiència única!