Nestlé Health Science crea una aigua gelificada per a pacients amb disfàgia
L'empresa amb seu a Esplugues assegura que aquest producte ofereix hidratació, estimulació i regulació
Nestlé Health Science, amb seu a Esplugues, ha llançat una aigua gelificada amb textura a púding per facilitar la hidratació dels pacients amb disfàgia, una alteració que produeix molèsties i problemes al tragar.
La multinacional francesa ha sostingut que la seva solució "Resource Aqua + gelificada 3n1" és "un producte únic" pels seus ingredients específics que proporciona tres beneficis: hidratació, estimulació i regulació.
Un 23% de les persones majors de 70 anys que viuen a casa pateixen aquest trastorn, i en residències geriàtriques la xifra s'eleva a un 69% i a gairebé un 48% en el cas d'ancians hospitalitzats.
Notícies relacionadesLa disfàgia és cada vegada més freqüent entre la tercera edat per l'augment de la prevalença de patologies cròniques com la malaltia de l'Alzheimer o del Parkinson, i qui les pateixen corren el risc que els líquids que ingereixen es dirigeixin als pulmons i els provoquin infeccions respiratòries.
- Mobilitat La Generalitat i Albiol desencallen l’arribada de la línia 1 a Badalona
- Anabel Pantoja, investigada per presumptes lesions a la seva filla
- Gent Discalcúlia: així és la malaltia que pateix la presentadora Paula Vázquez
- Accident d’avió Jon Maravilla, el patinador que es va salvar de l’accident d’avió de Washington perquè no van deixar embarcar el seu gos
- Dèficit «estructural» Foment del Treball identifica les 100 infraestructures prioritàries pendents a Catalunya
- La fiscal de Madrid defensa la seva actuació amb els correus del nòvio d’Ayuso
- El tret per la culata del PP
- El Consell recorda que no hi ha actes de les reunions del Cecopi
- El Parlament demana la dimissió de Mazón i farà una llei per a les danes
- El Govern defensa el Hard Rock arran del final dels beneficis als casinos