Material pedagògic

La Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues acull la primera parada de la mostra itinerant ‘Abecedari de la solidaritat’

UGT Catalunya presenta aquesta exposició que realitza un recorregut per algunes de les paraules més rellevants de l’univers solidari

La Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues acull la primera parada de la mostra itinerant ‘Abecedari de la solidaritat’

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues (Baix Llobregat) és el punt d’inici d’un nou projecte de Sindicalistes Solidaris-Fundació Josep Comaposada, entitat creada per UGT Catalunya: la mostra Abecedari de la solidaritat. Es tracta d’un recorregut per algunes de les paraules més rellevants de l’univers solidari, acompanyades d’il·lustracions de Namíbia Coronat. L’exposició, que està des del 6 de setembre, es pot visitar en horari de biblioteca fins a aquest dissabte 2 d’octubre.

Abecedari de la solidaritat és un projecte que fins ara existia en format llibre i web i, a partir d’ara, també com a exposició. Durant l’acte es van presentar aquest llibre i Enrotlla’t amb els ODS, material pedagògic per a famílies i professionals de l’educació sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

Acte de presentació

A l’acte de presentació, que ha tingut lloc aquest 27 de setembre, va acudir el secretari general d’UGT Catalunya, Camil Ros, que va remarcar que «actes com aquests ens recorden els nostres principis ideològics» i que valors com la solidaritat han d’ajudar a «fer un món on càpiguen tots els mons».

També hi va ser l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz –també en qualitat de delegada per a les Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona–, per a qui aquest tipus de projectes «ens acosten valors que ens fan lluitar contra les injustícies».

Notícies relacionades

L’acte, presentat per la regidora de Cooperació de l’ajuntament, Claudia Acebrón, també va comptar amb una de les autores dels llibres, Núria Pelay.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Solidaritat