Primer clàssic femení de la història

Jennifer Hermoso: «És un gran pas per a la Lliga tenir el Reial Madrid»

zentauroepp48903592 jennifer hermoso201003124544

zentauroepp48903592 jennifer hermoso201003124544

1
Es llegeix en minuts

La jugadora del Barcelona Jennifer Hermoso ha afirmat aquest dissabte que tenir el Reial Madrid en la Lliga Iberdrola és «un gran pas» per a la competició, tot i que les campiones afrontaran el partit «com un altre qualsevol».

Veu autoritzada del futbol femení, Hermoso ha dit que serà un partit «especial» per ser el primer que el Reial Madrid jugui com a tal en la lliga femenina i que els mitjans tenen «més il·lusió per aquest partit i parlar de clàssic que les mateixes jugadores», explica a Efe. 

La jugadora, en una conferència de premsa telemàtica, considera que s’ha de prendre com «una cosa normal» la presència del Reial Madrid en la Lliga i que el club blanc ha arribat a la competició «per quedar-s’hi i sumar».

Malgrat voler restar transcendència al partit, la jugadora blaugrana ha assegurat que des del primer partit totes els duels són «finals» i que afronten el debut «amb moltes ganes de començar a competir».

El fet que les blaugranes conservin el mateix bloc que l’any passat fa «més fàcil», segons Hermoso, afrontar el partit davant un equip «nou i amb bones jugadores al qual li falta rodatge».

Tots aquests condicionants fan que la blaugrana auguri un partit «especial, bonic, dur i treballat» per intentar sumar els tres primers punts del campionat.

L’únic partit televisat

Hermoso ha qualificat d’«una pena» que el partit entre el Barça i el Reial Madrid sigui l’únic televisat de la primera jornada i ha assegurat que, si aquesta situació no canvia, el futbol femení «no avançarà».

Notícies relacionades

«Començar així la Lliga Iberdrola no pot ser, perquè així no avançarem. Necessitem que el públic senti el que estem fent», ha comentat la jugadora.

També ha criticat la incertesa que ha envoltat l’inici de la competició i ha assegurat que les coses «es podrien fer d’una altra manera». Hermoso ha apostat per «deixar a un costat» el que ha passat i «continuar treballant per avançar en el futbol femení esperant que des de fora ens ajudin».