L’edició 58 és aquest cap de setmana

Mister Olympia: quan i on es pot veure la màxima competició de culturisme

Big Ramy i Chris Bumstead són els principals atractius, però també hi ha representació espanyola en el certamen de Las Vegas amb Ángel Calderón, entre d’altres

Mister Olympia: quan i on es pot veure la màxima competició de culturisme

Instagram / @big_ramy y @cbum

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

És la màxima competició de culturisme professional, poques cartes més de presentació necessita Mister Olympia. El torneig se celebra anualment i la seva tarima va consagrar Arnold Schwarzenegger, Lee Haney i Ronnie Coleman com a llegendes d’aquesta disciplina esportiva. El certamen celebra aquest cap de setmana l’edició 58 a Las Vegas (Estats Units), on Big Ramy, Shaun Clarida i Chris Bumstead seran els principals atractius. Però també hi haurà representació espanyola, amb Ángel Calderón i Jesús Rodríguez al capdavant. Et donem tota la informació de quan i on es pot veure Mr. Oympia 2022.

Les dues categories principals, Open i Classic Physhique, tenen els seus respectius favorits, però l’espectacle està servit. D’una banda, les apostes donen com a guanyador de la tradicional i històrica Open l’egipci Big Ramy, actual vigent doble campió. En canvi, els llocs de segon i tercer lloc al podi tenen molts candidats.

Big Ramy i Cbum volen continuar regnant

De l’alta, Bumstead vol continuar regnant a la Mister Olympia Classic Physique. Tot i que la categoria té menys tradició, ja que es va crear el 2016 a fi de consagrar un altre tipus de cossos, té entre els seus participants el culturista més famós del moment. De fet, Bumstead, més conegut com a Cbum, és una celebritat al món del fitnes i un ‘influencer’ a les xarxes socials. El canadenc s’ha emportat les últimes tres edicions i vol aconseguir la quarta. També va ser subcampió el 2017 i el 2018.

Notícies relacionades

Espanya tindrà representació a Mr. Olympia, tant en categoria Open (la més pesant) com en la Classic Physique. Mai un espanyol ha aconseguit ser campió, però en la primera hi haurà Ángel Calderón, un dels millors culturistes del país. En la Classic Physique hi participaran José María Mete, Rubén López i Jesús Rodríguez. En la categoria femenina Bikini Fitness competirà Ivanna Escandar i a Wellness Olympia serà el torn de Maria Paulette Aranguren.

On i quan es pot veure Mr. Olympia a Espanya

El trofeu Mister Olympia es disputa aquest divendres 16 de desembre, el dissabte 17 i el diumenge 18. Per veure-ho en directe i seguir totes les competicions, cal pagar 69,99 euros a la pàgina web de Mr. Olympia. També pots seguir tota l’actualitat i els resums del torneig al seu canal de YouTube, ja que és el mateix certamen el que es queda amb els seus propis drets d’emissió i els ven directament al consumidor en lloc de fer-ho a través d’una operadora de televisió.