FUTBOL FEMENÍ

Claudia Pina renova amb el Barcelona fins al 2026

Claudia Pina renova amb el Barcelona fins al 2026
1
Es llegeix en minuts

La davantera Claudia Pina va renovar el seu contracte amb el FC Barcelona, que acabava aquesta temporada, fins al final de la campanya 2025-2026 amb l’objectiu d’intentar «créixer més» vestida amb els colors del club de la seva infància, segons va reconèixer.

»Claudia Pina ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2026. La davantera de Montcada, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat tres anys més», va anunciar el club.

Als seus 21 anys, la davantera ha jugat ja 86 partits oficials amb el Barça femení i ha marcat 36 gols. Xifres que li permeten deixar de ser una promesa del planter i convertir-se «en una realitat» (segons va detallar l’entitat).

Notícies relacionades

«El Barça ha sigut tota la meva vida, soc culer de sempre. Se’m nota. Tinc un sentiment molt gran i espero seguir aquí molts anys més», va valorar la davantera. «El repte és intentar créixer encara més, continuar aportant el màxim i ajudar en el que pugui en cada partit», va afegir.

Pina va signar el seu nou contracte amb el president del club blaugrana, Joan Laporta, i el directiu Xavier Puig, encarregat del futbol femení, al despatx de la presidència de l’Spotify Camp Nou.