Victòria controvertida

Rufián revifa la polèmica a Twitter sobre la invasió de camp dels ultres de l’Espanyol

Rufián revifa la polèmica a Twitter sobre la invasió de camp dels ultres de l’Espanyol

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Continua deixant cua la polèmica del derbi entre l’Espanyol i el Barça després de la invasió de camp d’un grup d’aficionats ultres del conjunt local mentre els jugadors blaugranes celebraven el títol de Lliga sobre la gespa de l’RCDE Stadium. La ràpida reacció dels futbolistes del Barça per retirar-se als vestidors i la intervenció dels Mossos d’Esquadra i de la seguretat privada van evitar mals majors, però no la vergonya d’una imatge que està donant la volta al món i desagrada totalment als locals, com queda demostrat amb algunes de les seves veus més autoritzades.

Una és la de Gabriel Rufián, cap de llista d’ERC en les eleccions municipals a Santa Coloma de Gramenet i significat periquito, que acostuma a donar la seva opinió sense embuts tant en el terreny polític com en l’esportiu. I el que va veure ahir a la nit li va causar un fort impacte.

«Els ultres no tenen equip. El seu únic escut és l’odi. I no ens representen», va escriure el també el portaveu adjunt d’Esquerra Republicana al Congrés

Notícies relacionades

Rufián va tenir una actitud esportiva al felicitar el Barça com a nou campió de Lliga i va posar el focus en el complicat repte que afronta el conjunt blanc-i-blau en el campionat: «Toca donar l’enhorabona al guanyador, assumir el que vingui i serrar les dents per salvar-se». 

Unes paraules que no van deixar indiferent ningú. Divisió d’opinions entre els que van enaltir la seva reacció i els que van qüestionar la reflexió al considerar que no s’ajusta a la realitat i reclamen més autocrítica amb el club periquito.