EL SUBSTITUT DE GAVI

Vitor Roque s’acomiada del Brasil i s’incorporarà al Barça durant les vacances

Vitor Roque s’acomiada del Brasil i s’incorporarà al Barça durant les vacances

Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vitor Roque serà el primer i potser únic reforç del Barça per a la segona meitat de la temporada; en realitat no és cap reforç, sinó el recanvi a la sensible baixa de Gavi, lesionat de llarga durada que no podrà reaparèixer durant aquesta campanya. Tot i que Vitor Roque sigui un davanter i Gavi un migcampista, Xavi avala l’arribada del futbolista brasiler perquè l’equip també acusa la falta de gols.

Notícies relacionades

«Apostarem per ell», va avançar Deco després de consensuar amb Xavi la incorporació del jove realitzador, de 18 anys. Una de les possibilitats quan se’l va fitxar l’estiu passat de l’Athletico Paranaense era que se sumés al grup al gener. La lesió de Gavi ha convertit aquesta opció en una necessitat. Vitor Roque ha reaparegut ja d’una greu lesió de turmell al setembre. Va jugar en la segona meitat contra el Vasco da Gama i contra el Cruzeiro, i va marcar el seu primer gol després de gairebé tres mesos d’inactivitat.

L’Athletico Paranaense ha confirmat la marxa de Vitor Roque, anunciant que el partit contra el Santos d’aquest cap de setmana és l’últim que juga amb la samarra vermella. Li quedaria un últim partit contra el Cuiabá que ja no disputarà per evitar el risc d’una lesió. Després, el brasiler fa una aturada fins al mes de gener. Durant aquest temps, Vitor Roque es continuarà entrenant fins que el Barça decideixi la data de la seva incorporació.