Claudia Pina es reivindica

Claudia Pina es reivindica

Laia Bonals

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

David contra Goliat. El Barça, líder indiscutible de la Lliga F, es veia les cares contra l’Sporting de Huelva, últim en la taula. I, malgrat la resistència de l’equip visitant, no hi va haver sorpresa. Les culers es van imposar (4-0) en un partit que va permetre provatures.

El guió va estar clar des del primer moment: un Barça a l’atac i un Sporting de Huelva tancat amb les 10 jugadores dins de l’àrea.

El primer de les culers va arribar de les botes de Claudia Pina. Un gol d’aquests que li agraden a la de Montcada i Reixac. De falta, mig allunyada de l’àrea, que amb un colpejament ferotge va enviar la pilota al fons de la xarxa. La diana pujava al marcador instants abans que la col·legiada assenyalés la pena màxima per una mà dins de l’àrea. Pina es va apropiar la pilota i el va situar sobre el punt dels onze metres. Va mirar amb calma la porteria i, després d’un cop subtil, va sumar el segon de les blaugrana.

Notícies relacionades

La perla de la Masia, Giulia Dragoni, va firmar el tercer gol de les culers. No obstant, la diana no va pujar al marcador després d’un nou error garrafal de les àrbitres de la Lliga F. No van veure com la pilota va traspassar la línia de gol un parell de metres abans de tornar a sortir després del bot.

Dragoni no va poder apuntar-se el seu gol, però sí Graham Hansen. Després d’una centrada exquisida de Mariona, Hansen va conduir i es va imposar amb l’autoritat que la caracteritza. La guinda al pastís la va posar Esme Brught, en l’afegit, firmant el definitiu 4-0. Un nou dia a l’oficina per a les culers..